❈individuele mandala coaching❈

                                                        Wat is mandala coaching?

             "De kleine Zelfstandigen" biedt de mogelijkheid om individuele mandala coaching aan.

Binnen dit veld, voornamelijk de cirkeltekening, is er een mogelijkheid om op een creatieve wijze, jou emoties of jou vraagstuk een plek te geven. In de activiteit zelf , ligt mogelijk een antwoord. Deze coaching is gericht op cyclus bezinning , doen/handelen en loslaten. Gericht op wie je bent, zelfonderzoek, zelfbewustzijn, zelfbekwaamheid oefenen en toepassen daarvan, zelfregie ervaren, autonoom te zijn. Redenen om voor deze specifieke mandala-coaching te kiezen, kunnen bijv. zijn : Tot jezelf te komen, leren met grenzen om te gaan, stilte of ontspanning, rust te ervaren, leren te concentreren, (her)oriënteren en integreren van diverse levenspatronen, kracht ervaren vanuit je eigen middelpunt, omgaan met bijv. structuur, faalangst, veranderingen, meer zelfvertrouwen, meer creativiteit te laten stromen en of intuïtie te versterker of te ontwikkelen en of zelfreflectie/inzichten te verkrijgen, of heb je andere vragen, neem gerust via de website contact met me op.

Review vrouw 35 jaar: Madelon heeft de gave je te helpen door je eigen talent/sterke punten in te zetten. Bij mij was dit mijn creativiteit. Ze gaf specifiek advies hier iets mee te doen terwijl ik zelf nog erg in mijn hoofd bleef hangen. Dit heeft mij geholpen in een proces waarin ik worstelde met emotie als boosheid en verdriet. Ik vind Madelon iets minder leuks kan omzetten in iets waar je kracht ligt.

Review vrouw , 45 jaar:  Tijdens corona pandemie ben ik in een inactieve leefstijl beland. Daarom ging ik naar Madelon om dit te veranderen. Ze heeft goed geluisterd en heeft mijn wensen en blokkades in kaart gebracht. Uiteindelijk hielp ze een concreet plan te vormen, waarmee ik meteen aan de slag kon. Ik ervaar Madelon als een warm, betrokken, rustig en open coach. Ze gaf mij de ruimte tijdens de sessies en ze ondersteunde mij hierin en maakt gebruik van mijn sterktes om mijn doel te kunnen bereiken. 

Review vrouw 62 jaar : Ik vond het fijne sessies. Heel duidelijk, tastbaar, praktisch en goed begrijpbaar. Ik heb de moed door deze sessies gekregen om meer voor mezelf te kiezen.

copyright De kleine Zelfstandigen
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin